Înainte / după: Confecționarea unui living lung

Înainte / după: Confecționarea unui living lung


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Decorarea acestei case din Nantes a fost oarecum datată. Pentru a-l reîmprospăta, proprietarii acestei case din Nantes au apelat la firma de decorații Kiosque Déco. Obiectiv: rearanjați diferitele spații (sufragerie, sufragerie, intrare, depozitare) și transformați decorarea camerei.

Aranjamentul

înainte de: Sala de mese împiedică trecerea către grădină și masivul living îngustează camera. Mobilierul nu mai este actualizat și ocupă prea mult spațiu în raport cu dimensiunile camerei.
după: Camera de zi și sala de mese au fost inversate. Mobilierul a fost schimbat pentru o atmosferă și dimensiuni mai contemporane mai potrivite camerei. Pentru a oferi o parte caldă camerei, pardoseala din gresie a fost acoperită în întregime cu parchet laminat din stejar alb. În sufragerie s-a adăugat un covor.

Intrarea

înainte de: Intrarea dă direct în sufragerie
după: Pentru a separa vizual intrarea de sala de mese, dar fără a o împărți complet, am instalat un moucharabieh, un fel de panou deschis pe care îl găsim adesea în Orient și care acționează ca o gard. Acesta a fost făcut pe măsură de un meșter și apoi pictat în același albastru ca partea inferioară a sufrageriei. Intrarea și coridorul au fost, de asemenea, vopsite complet, în gri deschis, pentru a nu supraîncărca decorul.

Zona de luat masa

înainte de: O cameră îngustă în care nu este ușor de mișcat. Mobilierul foarte masiv cântărește spațiul.
după: Camera pare mai mare și circulația este facilitată acolo. Partea inferioară a peretelui a fost pictată în albastru de furtună, ceea ce conferă caracter camerei și structurează volumele, în timp ce griul deschis al părții superioare calmează și se înmoaie. Fâșia subțire de culoare piersic pictată deasupra canapelei o evidențiază și luminează atmosfera. Această culoare a piersicii este amintită în unele locuri prin mici atingeri.

Colțul TV

înainte de: Bufetul prea mare mănâncă întreaga cameră și blochează traficul.
după: Soba se încadrează perfect în cameră datorită benzii albastre de furtună care încadrează peretele. Standul tv a fost realizat pe măsură de un designer de la Nantes (Atelier Barbatruc). Pentru a respecta bugetul, mobilierul de design personalizat este amestecat cu mobilier de la marci de decorații importante.

Scările și depozitarea

înainte de: volumul de sub scări nu este optimizat. Lemnul lăcuit al scării este foarte prezent și culoarea puțin datată.
după: depozitare, făcută pe măsură de un tâmplar, care urmează panta scării. Au fost instalate separându-le ușor unul de celălalt, pentru a nu micșora volumul încăperii, așa cum se întâmplă adesea la instalarea unui bloc de depozitare complet sub scări. Vopsit în aceeași culoare cu peretele, mobilierul se îmbină astfel în decor. Scara a fost, de asemenea, șlefuită și vopsită în același ton gri pentru a o face mai puțin prezentă vizual.



Comentarii:

  1. Masho

    Este cu adevărat surprinzător.

  2. Aler

    Informativ și interesant. Dar, este dificil pentru creierul meu să perceapă. Mi s -a părut așa pentru mine sau pentru tine? Îi cer autorului să nu fie jignit.

  3. Sisi

    Bravo, cred că acesta este un gând minunat.

  4. Baldwin

    Totul este unt.



Scrie un mesaj